Ochrana osobních údajů "GDPR"

Správce osobních údajů / provozovatel internetového obchodu www.nakrmime.cz:
MediSev, s.r.o. , se sídlem: Hlavní 470, 33026 Tlučná, IČ: 01585312. Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku Městským
Soudem v Plzni v oddílu C, pod spisovou značkou: 28553. Kontakt : info@medisev.cz

Informace pro zákazníky/ návštěvníky internetového obchodu www.nakrmime.cz  v souvislosti s ochranou osobních údajů


Rychlé odkazy :

A. Získání a použití Vašich osobních údaj

Online chat a kontakní formulář livechatoo.com

a. Potvrzení věku

B. Bezpečnost přenosu dat

C. Jak pracuje bezpečnostní systém SSL?

D. Soubory cookies

E. Google Analytics

F. Použití plugin sociálních médií

G. Náhled do Vašich osobních údaj

H. Právo na přístup k informacím

 

Vážení zákazníci a návštěvníci internetového obchodu WWW.NAKRMIME.CZ.
Naší prioritou je ochrana Vašich osobních údajů a Vaše právo na přístup k informacím ohledně získání, zpracování a používání Vašich osobních údajů. S Vašimi osobními údaji nakládáme v souladu s evropským nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) které nabývá platnosti 25.5.2018.


A. Získání a použití Vašich osobních údaj

Abychom mohli Vaši objednávku pokud možno co nejlépe vyřídit, ukládáme a zpracováváme Vaše osobní údaje v rozsahu nezbytně nutném pro vyřízení a doručení Vaší objednávky, které jste vyplnilI v objednávkovém formuláři (nákupním košíku), při registraci, nebo ve vašem osobním účtu po přihlášení na stránkách www.nakrmime.cz. Takto získané osobní údaje v rozsahu: jméno, příjmení, fakturační adresa, doručovací adresa, emailový a telefonický kontakt, jsou u nás uloženy v redakčním systému FLOX 3, který provozuje a nám pronajímá společnost IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. , se kterou máme řádně uzavřenou smlouvu v souladu s nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) – o ochraně osobních údajů. Více informací v souvislosti se zpracováváním osobních údajů společností IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. naleznete zde: https://www.byznysweb.cz/obchodni-podminky.

Shora uvedené Vaše osobní údaje zpracovávají dále pověření interní zaměstnanci správce – společnosti MediSev, s.r.o., která je zároveň provozovatelem internetového obchodu www.nakrmime.cz a jsou předávány, v rozsahu nezbytně nutném, za účelem doručení zboží, Vámi zvolené přepravní společnosti, která zajišťuje, u konkrétních objednávek/požadavků, doručení objednaného zboží na požadovanou adresu. V této souvislosti se jedná o přepravní společnosti- PPL CZ s.r.o. - více informací o zpracování osobních údajů společností PPL CZ s.r.o. naleznete na tomto odkazu: https://www.ppl.cz/ftp/GDPR/PPL_OP_25052018.pdf a Česká pošta, s.p. - více informací o zpracování osobních údajů společností Česká pošta, s.p. naleznete na tomto odkazu: https://www.ceskaposta.cz/o-ceske-poste/ochrana-osobnich-udaju-gdpr

Při platbě prostřednictvím zabezpečené elektronické peněženky PayPal jsou údaje z Vaší platební karty poskytnuty pouze přímo společnosti PAYPAL (EUROPE) S.À.R.L. ET CIE, S.C.A. jako našemu partnerovi, který tyto transakce zpracovává. Více informací o zpracování osobních údajů společností PayPal naleznete na tomto odkazu: https://www.paypal.com/cz/webapps/mpp/ua/privacy-full

Doručovatelským partnerům jsou předávány Vaše údaje jako je doručovací adresa, e-mailová adresa a telefonní číslo, telefonní číslo je předávané partnerům z důvodu, aby Vás doručovatel mohl informovat o přibližném čase doručení zásilky, případně aby jste se dohodli o změně doručení.

Ubezpečujeme Vás, že všechny partnerské a doručovatelské společnosti jednají a nakládají s Vašimi osobními údaji v souladu s evropským nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) – o ochraně osobních údajů.

V souvislosti s poskytováním služeb, jsme povinni o Vás – zákazníkovi, shromažďovat osobní údaje v rámci účetních dokladů o prodeji zboží a poskytnutých službách. Takto získané osobní údaje shromažďujeme v rozsahu nezbytném pro účely vedení účetnictví a daňové evidence, přičemž rozsah shromažďovaných osobních údajů vyplývá z platné právní úpravy. Takto získané osobní údaje jsou archivovány po dobu 5 let – kterou nám ukládá platná legislativa.
Zpracovávané osobní údaje v souvislosti s agendou vystavených příjmových/výdajových a daňových dokladů za odebrané služby a prodej/ výkup zboží nejsou předávány do zahraničí.
Správce osobních údajů / provozovatel internetového obchodu www.nakrmime.cz:
MediSev, s.r.o. , se sídlem: Hlavní 470, 33026 Tlučná, IČ: 01585312. Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku Městským
Soudem v Plzni v oddílu C, pod spisovou značkou: 28553. Kontakt : info@medisev.cz
K informacím máte přístup pouze Vy- zákazník, zaměstnanci správce a smluvní externí dodavatel účetních služeb, se kterým má správce řádně uzavřenou smlouvu, případně dodatek ke smlouvě stávající v takovém rozsahu, aby byl v souladu s evropským nařízením „GDPR".

newsletterPokud Vám zasíláme emailem informace o produktech a reklamní sdělení, činíme tak na základě Vámi uděleného souhlasu o zasíláním novinek, který jste nám udělili při realizaci objednávky, nebo jste se prostřednictvím kontaktního formuláře sami dobrovolně přihlásili k odběru novinek tzv. „newsletterů".
Kdykoliv však můžete prostřednictvím odkazu na konci emailu obsahujícího reklamní sdělení vyjádřit svůj nesouhlas se zpracováním Vašich osobních dat k reklamním účelům, a svůj souhlas k zasílání odvolat.

 

Online chat a kontakní formulář livechatoo.com

Vaše osobní údaje jsou, při použití livechatu/ kontaktního formuláře prostřednictvím služby livechatoo.com, předávány do třetí země – Slovenská Republika, kde má provozovatel služby umístěné své servery. Nikoliv však za účelem zpracovávání nebo archivace, ale dočasně za účelem vyřízení Vašeho požadavku naším pracovníkem. Osobní údaje nejsou na serveru poskytovatele služby archivovány a nejsou dále žádným způsobem zpracovávány ze strany poskytovatele služby. Poskytovatelem služby www.livechatoo.com je společnost nolimit | DEVELOPERS, s.r.o., se kterou máme řádně uzavřenou smlouvu v souladu s evropským nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) – o ochraně osobních údajů. Služeb společnosti nolimit | DEVELOPERS, s.r.o. využívá například Česká průmyslová zdravotní pojišťovna, případně gigant v poskytování kabelové televize UPC.
Livechatoo.com aplikuje technická bezpečnostní opatření na nejvyšší úrovni pro ochranu poskytnutých údajů před ztrátou, zničením, zneužitím, neoprávněným přístupem nebo zveřejněním. Postupy pro zpracování dat jsou v souladu se zákonem o ochraně osobních údajů - zákon č. 18/2018 Z.z. Využívá opatření a technologie pro zajištění naprosté bezpečnosti údajů poskytnutých uživateli. Údaje jsou k dispozici pouze pro uživatele nebo osobu, pro kterou byl udělen autorizovaný přístup. Livechatoo.com podniká všechny potřebné kroky k aktualizaci a modernizaci systémů ochrany údajů. Žádnému přenosu dat prostřednictvím internetu nemůžeme zaručit 100% bezpečnost.
Více informací v souvislosti s ochranou osobních údajů společnosti nolimit | DEVELOPERS, s.r.o. najdete zde: https://www.livechatoo.com/cs/live-chat-podpora-ochrana-osobnich-udaju.

Prostřednictvím použití kontaktního formuláře souhlasíte se zpracováním Vašich osobních údajů za podmínek shora uvedených – tento souhlas je jednorázový a slouží k vyřízení konkrétního Vašeho požadavku.

a. Potvrzení věku

Podle evropského nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) – o ochraně osobních údajů, nám může udělit souhlas se zpracováním osobních údajů osoba starší 16 let. V opačném případě jej musí udělit jeho zákonný zástupce. Při poskytování obchodu a služeb prostřednictvím internetového obchodu není tato možnost proveditelná. Z tohoto důvodu není umožněno nakupovat v našem internetovém obchodu osobám mladším 16 let a je vyžadováno potvrzení věku v objednávkovém formuláři.

 

zpět na obsah->

 

 

B. Bezpečnost přenosu dat

Při přenosu dat používáme vysoké zabezpečení- SSL bezpečností systém (Secure Socket Layer) ve spojení s 128-bitovým kódováním. Shora zmíněné zabezpečení používají například bankovní systémy v rámci ochrany osobních údajů, v rámci internetového bankovnictví.
To, že jsou Vaše údaje přenášeny zakódované, poznáte podle zobrazení symbolu uzamčeného zámku nebo klíče, v případě použití prohlížeče Google Chrome na začátku adresového řádku ve vrchní části stránky Vašeho prohlížeče.

chrome
V případě použití prohlížeče Internet Explorer na konci adresového řádku ve vrchní části stránky Vašeho prohlížeče.

IE

ochrana formulářůAbychom zajistili dostatečnou bezpečnost při odesílání formulářů používáme službu reCAPTCHA V2 Google Inc.
Ta slouží především k rozlišení, zda byl údaj vložen člověkem, nebo automaticky strojem. Zde platí odlišné zásady ochrany osobních údaj od Google Inc. Další informace v souvislosti s ochranou osobních údajů spolčenosti Google Inc. naleznete na tomto odkazu: https://www.google.com/intl/cs/policies/privacy/

zpět na obsah->

C. Jak pracuje bezpečnostní systém SSL?

Bezpečnostní systém SSL- Secure Socket Layer, zašifruje při objednávce Vaše osobní údaje - jméno, adresu, bankovní spojení, přihlašovací údaje k elektronické peněžence PayPal, emailovou adresu a telefonní číslo. Vaše data pak obdrží server poskytovatele IRISOFT SYSTEMS, s.r.o. , v pro nepovolané osoby neviditelném kódu.

zpět na obsah->

D. Soubory cookies

Cookies jsou alfanumerické identifikační znaky, které přenášíme prostřednictvím Vašeho webového prohlížeče na pevný disk Vašeho počítače. Mnoho úkonů a postupů v e-commerci jsou bez této techniky prakticky nerealizovatelné, například při online-nakupování. Virtuální nákupní košík zpravidla využívá souboru cookies.

cookiesO používání souborů cookies vás informuje při nové a každé další návštěvě stránek vyskakovací okno v pravém spodním rohu stránky. Kliknutím na tlačítko „Potvrdit" a nebo setrváním na stránkách vyjadřujete souhlas s jejich použitím.

V rámci námi poskytovaných služeb, prostřednictvím internetového obchodu www.nakrmime.cz používáme tzv. trvalé cookies, aby bylo možné uchovat obsah Vašeho virtuálního nákupního košíku po dobu Vašeho nakupování. Trvalé cookies jsou uloženy ve Vašem počítači a zůstávají na v něm i po zavření prohlížeče. Tyto soubory cookies mohou být při další návštěvě webové stránky znovu přečteny. Bez použití trvalých souborů cookies by nemohlo být žádné zboží vloženo do virtuálního košíku, díky čemuž by nemohlo dojít k realizaci nákupu prostřednictvím internetového obchodu www.nakrmime.cz. Upozorňujeme, že shora jmenované soubory cookies slouží výhradně pro použití nákupního košíku a informace přesahující tento rámec nejsou ukládány. U Vašeho prohlížeče lze přizpůsobit nastavení ukládání souboru cookies dle vašich požadavků.

zpět na obsah->

E. Google Analytics

V rámci zkvalitňování služeb používáme, v rámci webové stránky www.nakrmime.cz, Google Analytics - službu pro webovou analýzu společnosti Google Inc.
("Google"). Google Analytics používá tzv. „cookies", textová data, která budou uložena na Vašem počítači, a která nám umožňuje analýzu užívání webové stránky. Informace vygenerované cookies o Vašem užívání této webové stránky, (včetně Vaší IP-adresy, přičemž za účelem její anonymizace prostřednictvím "_anonymizelp()"
není na Google Analytics předáváno posledních 8 znaků) budou přeneseny na server Google v USA a tam uloženy. Google pak tyto informace použije k vyhodnocení Vašeho používání této webové stránky, sestaví zprávu o aktivitách na webové stránce pro nás jakožto jejího provozovatele, stejně jako o dalších službách spojených s užíváním webové stránky nebo internetu. Také budou Googlem tyto informace případn předány třetím
osobám, pakliže je to zákonem předepsáno nebo pokud jsou tyto ke zpracování údaj společností Google pověřeny. Google nebude v žádném případ spojovat Vaši IP-adresu s jinými svými daty. Instalaci cookies mžete prostřednictvím nastavení softwaru Vašeho prohlížeče vyloučit; v tomto případ Vás ale upozorňujeme na to, že pak případně nebudete moci plně využít veškeré funkce webové stránky www.nakrmime.cz. Prostřednictvím
použití této webové stránky vyjadřujete svůj souhlas se zpracováním Vašich údaj společností Google práv popsaným způsobem a k shora uvedenému účelu. Pokud nechcete, aby byly informace o návštěvě stránky přenášeny na Google Analytics, můžete si zde http://tools.google.com/dlpage/gaoptout/index.html?hl=cz
stáhnout deaktivační Add-on pro internetový prohlížeč.

zpět na obsah->

F. Použití plugin sociálních médií

Tato internetová stránka používá tzv. social media plugin sít Facebook. Plugin rozpoznáte podle loga Facebook. Pokud navštívíte naši internetovou stránku, vytvoří se prostřednictvím pluginu přímé spojení mezi Vaším internetovým prohlížečem a serverem služby. Tento poté dostane informaci, že jste s Vaší IP adresou navštívili naší internetovou stránku. Pokud kliknete na logo Facebook s přihlášeným uživatelským kontem, mže být informace o tom, že jste navštívili naši internetovou stránku, přiřazená k Vašemu uživatelskému účtu na Facebooku. Jestliže jste uživatelem této sociální sítě a nechcete, aby poskytovatel této služby sbíral o Vás prostřednictvím naší internetové stránky údaje a spojoval je s Vašimi uživatelskými údaji, musíte se před návštěvou naší internetové stránky z této sociální sítě odhlásit.

Upozorňujeme Vás, že nedostáváme žádné informace o obsahu zprostředkovaných dat, ani o použití těchto dat službou Facebook. Více informací o tom, jaké údaje Facebook sbírá při použití social media pluginu, a jak jsou tyto údaje použité, získáte v informacích o ochraně osobních údajů poskytované služby. Informace naleznete zde: http://www.facebook.com/policy.php

zpět na obsah->

 

G. Náhled do Vašich osobních údaj

Údaje, které jste nám sdělili, u nás zůstanou uloženy po dobu existence Vašeho zákaznického účtu na www.nakrmime.cz.
Do Vašich osobních údaj můžete kdykoli nahlédnout, měnit je nebo vymazat ve vašem zákaznickém účtu- za použití Vaší emailové adresy a hesla.

Pokud jste zapomněli Vaše heslo, můžete zažádat o změnu hesla prostřednictvím formuláře po kliknutí na odkaz „Zapomenuté heslo", následné vyplnění vaší emailové adresy použité při registraci, poté potvrdíte že nejste robot a odešlete formulář.

Formulář pro obnovu hesla 1 krok Formulář pro obnovu hesla krok 2 

 

Na zadanou emailovou adresu Vám zašleme informace jak obnovit své heslo.

zpět na obsah->

 

H. Právo na přístup k informacím

Jako dotčená osoba – zákazník/ návštěvník webové adresy www.nakrmime.cz, maté nárok na přístup k informacím o tom, jak je s Vašimi osobními údaji nakládáno, zejména kdo má přístup k Vašim osobním údajům, k čemu slouží Vaše osobní údaje, jak s nimi dotyčné osoby nakládají, jak jsou zabezpečeny proti případnému zneužití a jestli jsou, nebo nejsou předávány třetím stranám a na základě jakého práva jsou shromažďovány, nebo předávány. Tyto informace Vám na vyžádání poskytneme písemnou formou, případné žádosti zasílejte na emailovou adresu obchod@nakrmime.cz. Pokud shledáte, že nejsou vedeny osobní údaje správně či jsou nepřesné, máte právo požádat o opravu svých osobních údajů. Rovněž máte právo na výmaz svých osobních údajů v rozsahu dobrovolně poskytnutých osobních údajů, tj. v rámci plnění smluvní povinností. Naopak se nelze domáhat výmazu osobních údajů, které je poskytovatel /zprostředkovatel obchodu a služeb povinen shromažďovat, a to na základě právní povinnosti (povinnost uložená právní předpisem), tj. v souvislosti s poskytováním/zprostředkováním obchodu a služeb, které Vám poskytujeme. Jako zákazník můžete podat stížnost u dozorového úřadu, pokud se domníváte, že zpracováním Vašich osobních údajů dochází k porušení právních předpisů o ochraně osobních údajů. Stížnost můžete podat u dozorového úřadu, kterým je pro území ČR Úřad pro ochranu osobních údajů, se sídlem Pplk. Sochora 27, 170 00 Praha 7 (www.uoou.cz).

zpět na obsah->

Správce osobních údajů / provozovatel internetového obchodu www.nakrmime.cz:
MediSev, s.r.o. , se sídlem: Hlavní 470, 33026 Tlučná, IČ: 01585312. Společnost je zapsaná v obchodním rejstříku Městským
Soudem v Plzni v oddílu C, pod spisovou značkou: 28553. Kontakt : info@medisev.cz

 

Dokument ohledně zpracovávání a ochrany osobních údajů si můžete stáhnout ve formátu pdf zde.

 

Přihlášení

Tato stránka používá cookies. Vice info